Erbjudande

Friskvård

Jag kommer till ditt företag och jobbar med en grupp en gång i veckan eller månaden. Vi gör en uppvärmning tillsammans och därefter jobbar vi med låtar som vi bygger upp i stämmor. Du köper ett paket där vi kommer överens om hur många gånger som skulle passa ditt företag. Dina medarbetare fyller i en enkät om hur de mår före och efter våra sessions, företaget får en sammanställning efter avslut.
Tid: 45 minuter / tillfälle

Kickoff

Ska ni ha en kickoff, "pre"afterwork eller behöver ni lätta på stämningen inför en konferens, då är detta erbjudandet till för er. Jag gör en uppvärmning enligt Hamroa: hållning, andning, mjuk fonation, resonans, omfång och artikulation. Därefter sjunger vi flerstämmigt.
Tid: 45 minuter

Föreläsning

Jag och professor Töres Theorell kommer till ert företag. Töres håller en föreläsning om hur sång påverkar våra stresshormon och nervsystem. Jag gör en uppvärmning enligt Hamroa: hållning, andning, mjuk fonation, resonans, omfång och artikulation. Därefter sjunger vi flerstämmigt.
Tid: 1.5 timme

Talare

Jag erbjuder även coaching för dig som föreläser. Jag hjälper dig med att få den uppmärksamhet du vill ha av dina lyssnare så att du når ända fram med ditt budskap. Vi jobbar med din röstteknik så att du slipper vara orolig för att bli hes.
Tid: 45 minuter / tillfälle

Konferens

Öka effektiviteten på konferensen med en energikick!
Överraska era mötesdeltagare med en oväntad "föreläsare". Efter en kort inledning med grafer och fakta om taktfulla affärer övergår föreläsningen till körsång.
Genom att sjunga tillsammans i stämmor ökar kognitiviteten och samhörigheten. Ett perfekt inslag för dig som vill få extra effekt på ditt nästa möte.
Tid: 20 min / tillfälle